Oolaboo

Oolaboo is een Nederlands beauty merk.

Zij geloven niet alleen in schoonheid aan de buitenkant, echte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan onze binnenkant. Daarom moet alles wat we in en op ons lichaam gebruiken voedzaam en veilig zijn wat niet veilig genoeg in voor ons lichaam gebruiken we ook niet op onze huid, dit is het belangrijkste uitgangspunt punt bij de ontwikkeling van ieder Oolaboo product, met als resultaat een stralende en gezonde huid.

De producten van Oolaboo bevatten geen parabenen, minerale oliën ,siliconen en ftalaten (chemische stoffen).

Alle potten en flacons van Oolaboo zijn gemaakt van verantwoord kunststof of glas en is volledig biologisch afbreekbaar.

De huidverbeterings producten van Oolaboo zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen, en dermatologen, en  alle produkten van Oolaboo ter verbetering van de huid zijn dermatologisch getest.

  • link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid
  • liefde voor mens en milieu
  • unieke behandelingen
  • huidverbetering
  • oosterse/westerse behandelingen
  • life style brand
  • (zeep,e.d., geur diffusies, geurkaarsen)

EVERY SKIN HAS GOT ITS OWN STORY

Wist je dat onze huid ons grootste orgaan is? Belangrijk dus om goed voor je huid te zorgen en je huid de aandacht te geven die zij verdient!!! De Oolaboo huidverbeteringsproducten bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze.

Hoe natuurlijker de ingrediënten , hoe beter deze door de huid worden opgenomen. Onze huid herkend namelijk natuurlijke ingrediënten maar al te goed. Ondersteuning van binnenuit met onze cosmetische supplementen is essentieel, 70 procent van jouw huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt.

Door de combinatie te maken van slikken en smeren bereik je het maximaal haalbare resultaat.

Ieder product is met liefde ontwikkeld en dermatologisch getest, je mag er verzekerd van zijn van een samenstelling zonder PEG’s (emulgatoren) parabenen (conserverings middelen) siliconen, minerale oliën en ftataten (week makers.) Oolaboo produceert alleen veilige producten zonder twijfelachtige stoffen.

Al de treatments werken verbeterend op de huid conditie. Dankzij de natuurlijke bioactieve ingrediënten staat Oolaboo voor huidverbetering op het hoogste niveau. Echter niet iedereen heeft hetzelfde huidtype, daarom heeft Oolaboo specifieke behandelingen gecreëerd welke de schoonheidsspecialist speciaal voor en met jou kan selecteren.

De juiste keuze van de geschikte behandeling en producten wordt gemaakt door middel van de skin & nutrition analyse volledig afgestemd op je huidige huid conditie voor het meest optimale resultaat.

Boek nu één van onze unieke treatments en je huid zal je dankbaar zijn. Als Oolaboo specialist ben je opgeleid in de filosofie van Oolaboo welke is ontwikkeld met liefde en geïnspireerd is op de voedingsleer.

 

Schoonheidssalon Yvette

Vesting 35
4388 WJ Oost-Souburg
0118 474302
06 48949434

Ma - Vr 09:00 - 17:00
's Avonds 19:00 - 22:00
Za - Op afspraak
Zo - Gesloten